Briller

Trygt brillekjøp

Vi velger selv hvilke innfatninger og glass vi ønsker i vår butikk. Vi kan våre briller og ønsker å gi ypperste kvalitet for våre kunder.

Hos Royal Optikk kan vi hjelpe deg å velge mellom ulike glass og innfatninger, alt tilpasset etter dine egne behov og ønsker. Våre leverandører sørger for at vi til enhver tid har et rikt utvalg designerbriller i alle prisklasser tilgjengelig. Vi har alt fra komplette briller til både voksne og barn, men også et flott utvalg av både solbriller, skibriller, vernebriller etc.

Fordelsprogrammet Privilegium

Når du kjøper komplette briller og velger glass med den beste overflatebehandlingen, får du automatisk fordelsprogrammet som gir deg rabatt på videre kjøp av komplette briller.

Solbriller med styrke

Ønsker du designer-solbriller med samme styrke som de vanlige brillene dine? Hos oss får du et stort utvalg av solbriller, både med og uten styrke.

Eget verksted

Som en av få optikerforretninger har vi vårt eget verksted, dette betyr at du som kunde sparer masse tid. På Royal Optikk sliper vi glassene selv, vi reparerer dine briller og monterer dem iløpet av kort tid. Med mange års erfaring, yter vi vårt ytterste for at du skal være fornøyd med din brille og vi er behjelpelig med det du måtte trenge.

Våre merkevarer

Rayban, Jean Paul, Hugo Boss, Giorgio Armani, Dior, Prada, Oakley, Silhouette, Ørgreen, Marc Jacobs, Carrera, Fleye, Tom Ford, Rodenstock, Maui Jim, Porsche Design, Calvin Klein, Swarovski, Nice, Marc O'Polo, Humphrey's, Jimmy Choo, Wezc, Seventh Street by Sãfilo, Kuno Qvist, Freigeist og Per Spook