Briller

Databriller

Vi hjelper deg med gunstig avtale for bedriften

En bedriftsavtale med oss gir en meget gunstig løsning for din bedrift. Med gode priser, topp service og riktige produkter er vi med og bidra til økt tilfredshet hos de ansatte og en trygger arbeidsdag. Med en avtale hos oss vil din bedrift oppfylle alle Arbeidsmiljølovens krav til data- og vernebriller til en forutsigbar kostnad for bedriften.

Vi har i mange år jobbet med å hjelpe bedrifter til å bedre de ansattes synshverdag. Våre bedriftskunder ser daglig de positive effektene dette har for bedriften.

Optikerens rolle

Det er avgjørende at riktige briller blir tilpasset til enhver arbeidstaker. Det er individuelle behov knyttet til arbeidstakers syn og arbeidsoppgaver som avgjør hva som vil være beste løsning. Optikeren er helsepersonell som kan gi råd angående skjermplassering, belysning, arbeidsavstander og synsvaner. En synsundersøkelse inneholder, i tillegg til å måle styrken, en sjekk av øyehelsen.

Optikeren har kompetanse til å oppdage eventuelle øyesykdommer. Ved mistanke om sykdom henviser optiker til lege eller øyelege.

Hva er databriller?

Optimal synskomfort er en meget viktig kilde til fornøyde og effektive ansatte. Hverdagen vår preges av mange timer foran dataskjermen og mer eller mindre statiske arbeidsstillinger. Med en riktig tilpasset databrille oppleves synshverdagen mye mer komfortabel, og jobben går lettere.

Det er store variasjoner i utforming av både av både kontor og skjermer. Disse forskjellene krever ulike løsninger for databrillen. En databrille er definert ved at styrken er ulik styrken i arbeidstakeren private brille.

Med riktig tilpassede briller ser man klarere, blir mindre sliten i øynene og ivaretar en mer riktig sittestilling. Vi tilpasser riktige databriller til hver enkelt ansatt.

Hva er vernebriller?

Vernebriller er robuste briller laget for å beskytte øynene. Støt, sprut og partikler i fart er det viktig å beskytte øynene mot. Vernebriller kan lages med optisk styrke tilpasset arbeidstakerens behov.

Vernebriller blir produsert som en enhet i henhold til EN 166. Vernebriller blir produsert i to verneklasser: 1S og 1F.